ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΖΩΤΟΣ: Απόπειρα φόνου – Τον μαχαίρωσε στο σημείο της καρδιάς και τον επανέφεραν οι γιατροί! – Καταζητείται!

ΜΑΖΩΤΟΣ: Απόπειρα φόνου – Τον μαχαίρωσε στο σημείο της καρδιάς και τον επανέφεραν οι γιατροί! – Καταζητείται!

Απόπειρα φόνου στον Μαζωτό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/12). Μάλιστα, θα μιλούσαμε για φόνο αν οι γιατροί δεν επανέφεραν το θύμα της φονικής επίθεσης!

Του Φάνη Μακρίδη

Πιο συγκεκριμένα, 23χρονος από τον Μαζωτό μαχαίρωσε 2-3 φορές 27χρονο συγχωριανό του σε νυχτερινό κέντρο στο χωριό. Το θύμα που είχε δεχθεί τις μαχαιριές στον αριστερό θώρακα, θεωρείτο νεκρό όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Ωστόσο, ανένηψε μετά από προσπάθειες των γιατρών!

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 02:00. Ο 23χρονος παρεξηγήθηκε με τον 27χρονο και ήρθαν στα χέρια. Επενέβησαν και άλλοι συγχωριανοί τους για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Ο 23χρονος, ωστόσο,  επέστρεψε στο σπίτι του και επανήλθε με αυτοκίνητο στο σημείο. Κτύπησε με αυτό άλλον συγχωριανό του, ενώ εν συνεχεία ανέσυρε μαχαίρι και το κάρφωσε επανειλημμένα στον 27χρονο με τον οποίο είχε διαφορές.

Ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή με το όχημα. Αμέσως εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ο 23χρονος καταζητείται.

Όπως πληροφορούμαστε, το όχημά του εντοπίστηκε το πρωί σε χώρο στον Μαζωτό.

*Φωτογραφία αρχείου

ΜΑΖΩΤΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 27χρονος – Μεταφέρθηκε στη Λευκωσία

ΜΑΖΩΤΟΣ-Απόπειρα φόνου: Συνελήφθη ο 23χρονος που καταζητείτο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top