ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Βγήκε ο Ανδρέας Βύρας στην Λάρνακα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Βγήκε ο Ανδρέας Βύρας στην Λάρνακα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τελειωμένη υπόθεση πρέπει να θεωρείται η Δημαρχία στην Λάρνακα!

Ο Ανδρέας Βύρας παρουσιάζεται να έχει πολύ υψηλό ποσοστό έναντι των ανθυποψηφίων του.

Σύμφωνα με αποτέλεσμα που μετέδωσε το ΡΙΚ στις 19:18, είχε ποσοστό 37,3% με το 53,4% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό και ότι πρέπει να θεωρείται ως ο νέος Δήμαρχος Λάρνακας.

Ο Πέτρος Χριστοδούλου είχε συγκεντρώσει 24,6%, ενώ ο Αλέξης Μιχαηλίδης 24,2%.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο Βύρας αν και προέρχεται από τις τάξεις του ΑΚΕΛ, εντούτοις έχει υποστήριξη και από ψηφοφόρους άλλων κομμάτων, ακόμα και από τη δεξιά.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE