ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Βγήκε ο Ανδρέας Βύρας στην Λάρνακα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Βγήκε ο Ανδρέας Βύρας στην Λάρνακα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τελειωμένη υπόθεση πρέπει να θεωρείται η Δημαρχία στην Λάρνακα!

Ο Ανδρέας Βύρας παρουσιάζεται να έχει πολύ υψηλό ποσοστό έναντι των ανθυποψηφίων του.

Σύμφωνα με αποτέλεσμα που μετέδωσε το ΡΙΚ στις 19:18, είχε ποσοστό 37,3% με το 53,4% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό και ότι πρέπει να θεωρείται ως ο νέος Δήμαρχος Λάρνακας.

Ο Πέτρος Χριστοδούλου είχε συγκεντρώσει 24,6%, ενώ ο Αλέξης Μιχαηλίδης 24,2%.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο Βύρας αν και προέρχεται από τις τάξεις του ΑΚΕΛ, εντούτοις έχει υποστήριξη και από ψηφοφόρους άλλων κομμάτων, ακόμα και από τη δεξιά.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE