ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Βγήκε ο Ανδρέας Βύρας στην Λάρνακα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Βγήκε ο Ανδρέας Βύρας στην Λάρνακα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τελειωμένη υπόθεση πρέπει να θεωρείται η Δημαρχία στην Λάρνακα!

Ο Ανδρέας Βύρας παρουσιάζεται να έχει πολύ υψηλό ποσοστό έναντι των ανθυποψηφίων του.

Σύμφωνα με αποτέλεσμα που μετέδωσε το ΡΙΚ στις 19:18, είχε ποσοστό 37,3% με το 53,4% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό και ότι πρέπει να θεωρείται ως ο νέος Δήμαρχος Λάρνακας.

Ο Πέτρος Χριστοδούλου είχε συγκεντρώσει 24,6%, ενώ ο Αλέξης Μιχαηλίδης 24,2%.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο Βύρας αν και προέρχεται από τις τάξεις του ΑΚΕΛ, εντούτοις έχει υποστήριξη και από ψηφοφόρους άλλων κομμάτων, ακόμα και από τη δεξιά.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE