ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ! Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσός - Πάφος! Μάθετε πότε

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ! Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσός - Πάφος! Μάθετε πότε

Προσεκτικοί πρέπει να είναι όσοι θα χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο την συγκεκριμένη μέρα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. και 9.30 π.μ., παρά την έξοδο Μανδριών (περιοχή Ελιούδια) και παρά την έξοδο Γεροσκήπου, θα εκτελούνται εργασίες για μήκος 200m περίπου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου (με κατεύθυνση προς Πάφο) από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών και η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα παραμείνει κλειστή και στις δύο περιπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που προκαλείται και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE