Άγριο ξύλο σε γαμήλια δεξίωση - Ο πρώην της νύφης μοίρασε γυμνές της φωτογραφίες

Άγριο ξύλο σε γαμήλια δεξίωση - Ο πρώην της νύφης μοίρασε γυμνές της φωτογραφίες

Σε ρινγκ μετατράπηκε μια γαμήλια δεξίωση στο Τορόντο του Καναδά, με τους καλεσμένους να ανταλλάζουν μπουνιές και κλωτσιές και να εκτοξεύουν καρέκλες ο ένας στον άλλον, και το βίντεο από τις «εχθροπραξίες» να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, το κλιπ δημοσιεύτηκε στο Twitter στις 22 Δεκεμβρίου και έκτοτε έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views. 

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς τραβήχτηκε, πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι η αιτία του τεράστιου καυγά ήταν η σατανική ιδέα του πρώην της νύφης να εμφανιστεί στη γαμήλια δεξίωση και να εκδικηθεί την καλή του, μοιράζοντας στα τραπέζια των καλεσμένων φωτογραφίες που την έδειχναν να εκτελεί γυμνή μια ερωτική πράξη πάνω του. 

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλα τοπικά μέσα, πίσω από τον καυγά βρισκόταν η μακροχρόνια έχθρα των οικογενειών του γαμπρού και της νύφης, κάτι σαν σύγχρονη έκδοση του «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας» που έληξε με... μώλωπες και για τις δύο πλευρές. 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE