LIKE ONLINE

5 ακραίες συμπτώσεις που φαινομενικά είναι αδύνατον να εξηγηθούν - Το 5 θα σας τρελάνει! - ΦΩΤΟ

5 ακραίες συμπτώσεις που φαινομενικά είναι αδύνατον να εξηγηθούν - Το 5 θα σας τρελάνει! - ΦΩΤΟ

Η ζωή μερικές φορές μας φέρνει παράξενες εκπλήξεις που είναι φαινομενικά αδύνατον να εξηγηθούν με τον παράγοντα της πιθανότητας...

Ποτέ δεν σταματήσαμε να εντυπωσιαζόμαστε από αυτές τις συμπτώσεις και αποδεικνύουν πόσο απρόβλεπτος και μυστήριος είναι ο κόσμος όπου ζούμε. Δείτε παρακάτω 12 τέτοιες περιπτώσεις και θα συμφωνήσετε.

Ο Έντσο Φερράρι, ο οποίος ίδρυσε την εταιρία αυτοκινήτων Φερράρι, πέθανε το 1988. Περίπου ένα μήνα αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο ποδοσφαιριστής Μεσούτ Οζίλ. Κοιτάζοντάς τους, θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς πως είναι δίδυμα αδέλφια. Είναι άραγε θέμα μετενσάρκωσης;

Το 1898, 14 χρόνια πριν το ναυάγιο του Τιτανικού, ο συγγραφέας φαντασίας Μόργκαν Ρόμπερτσον, έγραψε τη νουβέλα «Futility» (Ματαιότητα). Εκεί, αφηγείται την ιστορία ενός πλοίου με το όνομα Τιτάν που βυθίστηκε. Δεν αποτελεί σύμπτωση μόνο το όνομα. Τόσο το πραγματικό όσο και το φανταστικό πλοίο περιγράφονταν ως αβύθιστα, είχαν παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά, διέθεταν μικρότερο αριθμό σωσίβιων λέμβων από όσες έπρεπε και συγκρούστηκαν με παγόβουνο στον Βόρειο Ατλαντικό.

Μετά το ναυάγιο του Τιτανικού, το βιβλίο επανεκδόθηκε με τον τίτλο «Futility» ή «Το ναυάγιο του Τιτάν.»

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της κατασκευής του φράγματος Χούβερ ήταν ο Τζορτζ Τίρνεϊ. Ο άνδρας πέθανε στις 20 Δεκεμβρίου 1922 κατά την διάρκεια των προπαρασκευαστικών έργων. Το τελευταίο άτομο που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της κατασκευής του φράγματος, ήταν ο Πάτρικ Τίρνεϊ, ο γιος του Τζορτζ. Πέθανε επίσης, στις 20 Δεκεμβρίου.

Τον Ιούλιο του 1975, ο 17 ετών Erskine Lawrence Ebbin από τις Βερμούδες, οδηγούσε ένα μοτοποδήλατο στο δρόμο, όταν χτυπήθηκε από ένα ταξί. Τον περασμένο Ιούλιο του προηγούμενου έτους, ο αδερφός του Erskine που ήταν επίσης 17 ετών, σκοτώθηκε. Οδηγούσε το ίδιο μοτοποδήλατο και σκοτώθηκε από ένα ταξί. Πίσω από το τιμόνι, βρισκόταν ο ίδιος οδηγός και μετέφερε τον ίδιο επιβάτη.

Ο δημιουργός της σειράς έκανε ένα επεισόδιο κατά τη διάρκεια του 2000 (αν και πολλοί λένε ότι το επισόδειο αυτό βγήκε πολύ αργότερα), στο οποίο υπήρχε ως αστείο πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Θα μπορούσε άραγε να ξέρει πως θα γινόταν αλήθεια κάποια μέρα;

Ακόμη πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι η σειρά, παρουσιάζει την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ με ένα τρόπο που είναι σχεδόν πανομοιότυπος με σκηνές από την πραγματική ζωή.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top