Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία και θα καραδοκεί! Ενημερωθείτε πότε αρχίζει η εκστρατεία για την ταχύτητα

Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία και θα καραδοκεί! Ενημερωθείτε πότε αρχίζει η εκστρατεία για την ταχύτητα

Η Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει το κοινό για την παγκύπρια εκστρατεία της.

Η υπερβολική ταχύτητα αποτελεί μια από τις συχνότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων. Για το λόγο αυτό και με σκοπό την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης στους οδηγούς, η Αστυνομία εξαγγέλλει την διενέργεια παγκύπριας εκστρατείας ελέγχου ταχύτητας.

Η εκστρατεία θα αρχίσει αύριο Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017.

Παράλληλα με τους ελέγχους ταχύτητας, τα μέλη της Τροχαίας θα προβαίνουν σε ελέγχους για άλλες τροχαίες παραβάσεις ή αδικήματα, που αποδεδειγμένα ευθύνονται για την πρόκληση τροχαίων συγκρούσεων. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE