Έφυγε από τη ζωή ένας θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης, η Κέλλυ Σακάκου!

Έφυγε από τη ζωή ένας θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης, η Κέλλυ Σακάκου!

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 08/01 η Κέλλυ Σακάκου, μία από τις πρώτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Μόλις έξι μήνες μετά τον χαμό του συντρόφου της, Σπύρου Φασιανού, η αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια η οποία βρισκόταν στη μικρή οθόνη για παραπάνω από τριάντα χρόνια, έφυγε και εκείνη για το μεγάλο ταξίδι. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο που είχε χάσει το σύζυγό της, συντετριμμένη δήλωνε:

«Δεν είμαι καθόλου καλά. Υποφέρω, όμως υπομένω. Νιώθω τόση απελπισία, μα τόση... Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου καλά πλέον. Μετά τον θάνατο του συζύγου μου υποφέρω, και ψυχικά και σωματικά. Ο θάνατος του Σπύρου δεν ξεπερνιέται. Ωστόσο είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι. Δεν σηκώνομαι σχεδόν καθόλου. Μια εγχείρηση ισχίου με κρατάει μέσα στο σπίτι ακίνητη. Είμαι άσχημα, παιδί μου. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατό του»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE