Έφυγε από τη ζωή ένας θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης, η Κέλλυ Σακάκου!

Έφυγε από τη ζωή ένας θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης, η Κέλλυ Σακάκου!

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 08/01 η Κέλλυ Σακάκου, μία από τις πρώτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Μόλις έξι μήνες μετά τον χαμό του συντρόφου της, Σπύρου Φασιανού, η αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια η οποία βρισκόταν στη μικρή οθόνη για παραπάνω από τριάντα χρόνια, έφυγε και εκείνη για το μεγάλο ταξίδι. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο που είχε χάσει το σύζυγό της, συντετριμμένη δήλωνε:

«Δεν είμαι καθόλου καλά. Υποφέρω, όμως υπομένω. Νιώθω τόση απελπισία, μα τόση... Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου καλά πλέον. Μετά τον θάνατο του συζύγου μου υποφέρω, και ψυχικά και σωματικά. Ο θάνατος του Σπύρου δεν ξεπερνιέται. Ωστόσο είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι. Δεν σηκώνομαι σχεδόν καθόλου. Μια εγχείρηση ισχίου με κρατάει μέσα στο σπίτι ακίνητη. Είμαι άσχημα, παιδί μου. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατό του»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE