ΠΑΡΑ-THEMA

Αν θέλει θα τον μοσχοπουλήσει και αυτόν ο Εθνικός Άχνας! Πως ήρθε Κύπρο αυτός ο παικταράς;

Αν θέλει θα τον μοσχοπουλήσει και αυτόν ο Εθνικός Άχνας! Πως ήρθε Κύπρο αυτός ο παικταράς;

Δεν είμαι μόνο ο Νίκα Κατσαράβα που εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν με την φανέλα του Εθνικού Άχνας είναι και ένας Αργεντινός παικταράς που ακούει στο όνομα Εμίλιο Ζελάγια.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του Εθνικού Άχνας το τελευταίο διάστημα είναι από….άλλο παραμύθι καταφέρνοντας να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και να προσφέρει στην ομάδα του τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ζελάγια από τις 22/12 και για 3η σερί αγωνιστική σκοράρει ανελλιπώς. Πέτυχε γκολ με ΑΕΛ, βρήκε δίκτυα με Ομόνοια, κατάφερε και στο παιχνίδι με τον Ερμή να σημειώσει άλλα δύο «παστέλια» χαρίζοντας και τη νίκη στην ομάδα του.

Image result for ζελαγια

Ο Ζελάγια δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής αν και πρώτη φορά «βγήκε» από την Λατινική Αμερική για να παίξει ποδόσφαιρο και έχει γεμάτες σεζόν σε «καλές» ομάδες της χώρας του.

Αν στην ομάδα της Άχνας θέλουν «ρευστό» σίγουρα θα έρθει μια καλή πρόταση για τον 29χρονο παικταρά που μαζί με τον Κατσαράβα «τραβάνε» κουπί και οδηγούν τον Εθνικό σε ασφαλή μονοπάτια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top