ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όλο και περισσότερο σπίτια βλέπουν «φως» - Στο «σκοτάδι» ακόμα το Κολόσσι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όλο και περισσότερο σπίτια βλέπουν «φως» - Στο «σκοτάδι» ακόμα το Κολόσσι

Νεότερη ενημέρωση από την ΑΗΚ αναφορικά με την διακοπή ρεύματος που παρουσιάστηκε στο δίκτυο της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα περιοχών δυτικά της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Έξω φρενών κάτοικοι περιοχών της Λεμεσού: «Είμαστε από τις 17:00 χωρίς ρεύμα και δεν μας ενημερώνει κανείς»

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου δήλωσε στην ιστοσελίδα μας πως ένα μεγάλο μέρος του χωριού Καντού αλλά και η Επισκοπή έχουν πλέον ηλεκτρικό ρεύμα όπως και σπίτια στην Ερήμη ενώ το πρόβλημα πλέον εντοπίζεται στο Κολόσσι.

Ο επικεφαλής μηχανικός αλλά και το συνεργείο της ΑΗΚ εργάζονται πυρετωδώς όπως το πρόβλημα φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολό. Ωστόσο όπως τόνισε η κ. Παπαδοπούλου στόχος τους είναι να επιλυθεί το συντομότερο ώστε και στο Κολόσσι να αποκατασταθεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top