ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΕΝΕΥΗ: Το Όσκαρ στο θίασο μας – Το χιούμορ και η ατάκα του Γκουτιέρες

ΓΕΝΕΥΗ: Το Όσκαρ στο θίασο μας – Το χιούμορ και η ατάκα του Γκουτιέρες

Μάλλον σαν θίασο εξέλαβε την παράσταση που έδωσαν οι εγγυήτριες δυνάμεις με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και τον Ακκιντζί, ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες. Και αφού κατάλαβε πως τον δουλεύουν, τους πρότεινε για Όσκαρ!

Του Γιώργου Γεωργίου,

απεσταλμένου της ιστοσελίδας μας στη Γενεύη

«Όπως ξαναείπα και στην διάρκεια του γεύματος νωρίτερα, αυτοί που αξίζουν το Όσκαρ, αν αυτός ήταν ένας κινηματογραφικός διαγωνισμός, βρίσκονται στην αριστερή και την δεξιά μου πλευρά».

Ο Πορτογάλος πολιτικός αντιμετώπισε με χιούμορ τις καθώς πρέπει ομιλίες της χαρωπής παρέας που περιφέρεται στα κτήρια ενός οργανισμού που άλλοι έρχονται βουτηγμένοι στο αίμα, εξασθενημένοι από την πείνα και τρομαγμένοι από τις κλιματικές αλλαγές. 

Το πεισματάρικο ύφος κιστιμένου γείτονα των Αναστασιάδη-Ακιντζί στο κάδρο με τα χαζά χαμόγελα  των Τζόνσον, Τσαβούσογλου και Κοτζία, διασκέδασαν αφάνταστα τον βετεράνο πολιτικό.

Μάλλον τις έχει ξαναδεί μικρός στις γειτονίες τις Λισσαβόνα όπου μεγάλωσε και σκεφτόταν το ανέκδοτο με τον Βρετανό, τον Τούρκο και τον Έλληνα. Ή μήπως ήταν Κύπριος; 

Και αν αυτήν την φορά διασκέδασε, την επόμενη φορά που θα μας ξαναδεί μπροστά του θα πρέπει να έχουμε κάτι καλύτερο να του παρουσιάσουμε. 

Ο Γκουτιέρες δεν θα κάνει τον «Κινέζο» για πολύ ακόμη και θα μας το πει κατάμουτρα: Τελειώνετε κι έχουμε και δουλειές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top