Μεγάλη ηθοποιός «τα χώνει» στις κυπριακές σειρές: «Υποφέρουν οι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτά»

Μεγάλη ηθοποιός «τα χώνει» στις κυπριακές σειρές: «Υποφέρουν οι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτά»

Χαρακτήρισε πολύ κακό ο,τι έχει παρακολουθήσει και προέρχεται από την Κύπρο... με πολύ κακά σενάρια και πολύ πρόχειρα γυρισμένα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV μίλησε μεταξύ άλλων και για τις κυπριακές σειρές, που βλέπουμε κατά κόρον τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. 

Η Ξένια Καλογεροπούλου είπε: «Ότι έχω δει που προέρχεται από την Κύπρο είναι πολύ κακό. Δεν ξέρω αν έπεσα σε κακές περιπτώσεις γιατί δεν τα βλέπω και πολύ. Συνήθως είναι πολύ κακά τα σενάρια, πολύ πρόχειρα γυρισμένα και ξέρω πολύ καλούς ηθοποιούς που έχουν πάει αναγκαστικά για να βγάλουν κάποια λεφτά και υποφέρουν που παίζουν σε αυτά τα σίριαλ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE