Μεγάλη ηθοποιός «τα χώνει» στις κυπριακές σειρές: «Υποφέρουν οι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτά»

Μεγάλη ηθοποιός «τα χώνει» στις κυπριακές σειρές: «Υποφέρουν οι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτά»

Χαρακτήρισε πολύ κακό ο,τι έχει παρακολουθήσει και προέρχεται από την Κύπρο... με πολύ κακά σενάρια και πολύ πρόχειρα γυρισμένα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV μίλησε μεταξύ άλλων και για τις κυπριακές σειρές, που βλέπουμε κατά κόρον τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. 

Η Ξένια Καλογεροπούλου είπε: «Ότι έχω δει που προέρχεται από την Κύπρο είναι πολύ κακό. Δεν ξέρω αν έπεσα σε κακές περιπτώσεις γιατί δεν τα βλέπω και πολύ. Συνήθως είναι πολύ κακά τα σενάρια, πολύ πρόχειρα γυρισμένα και ξέρω πολύ καλούς ηθοποιούς που έχουν πάει αναγκαστικά για να βγάλουν κάποια λεφτά και υποφέρουν που παίζουν σε αυτά τα σίριαλ».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE