Τέλος τα υψωμένα χέρια στη Βουλή! Ηλεκτρονικά πλέον η ψηφοφορία στην Ολομέλεια

Τέλος τα υψωμένα χέρια στη Βουλή! Ηλεκτρονικά πλέον η ψηφοφορία στην Ολομέλεια

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης “πρόβαρε” την Παρασκευή, στην αίθουσα συνεδριών της Ολομέλειας του Σώματος, με τους λειτουργούς και τις υπηρεσίες της Βουλής και τους Κοινοβουλευτικούς Συνεργάτες, το ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας.

Ο κ. Συλλούρης πραγματοποιεί από το πρωί της Παρασκευής 13/1 συσκέψεις με τις υπηρεσίες και λειτουργούς της Βουλής για διάφορα θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή των εργασιών της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ το ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας θα τεθεί σε λειτουργία στην επόμενη συνεδρία της Ολομέλειας στις 20 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE