ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Αστυνομία Κύπρου διερευνά ενδεχόμενη υπεξαίρεση χρημάτων αστυνομικών!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Αστυνομία Κύπρου διερευνά ενδεχόμενη υπεξαίρεση χρημάτων αστυνομικών!

Διοικητική έρευνα σε βάρος προσώπου που έχει σχέση με διαχείριση ταμείου που προορίζεται για αστυνομικούς βρίσκεται σε εξέλιξη!

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το Γραφείο Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος διερευνά ενδεχόμενα ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα σε βάρος προσώπου που σχετίζεται άμεσα με τη διαχείριση του Ταμείου Ευημερίας Αστυνομικών Λευκωσίας.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει καταγγελία ότι έγινε υπεξαίρεση χρημάτων που προορίζονταν για αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι στο Ταμείο Ευημερίας Αστυνομικών συνεισφέρουν όλα τα μέλη της δύναμης από 5 ευρώ μηνιαίως. Αν υπολογίσουμε ότι τα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου ξεπερνούν τις 4.000, τότε γίνεται αντιληπτό πως μιλάμε για αξιοσέβαστα ποσά.

Εδώ να σημειωθεί ότι οι διαχειριστές του Ταμείου Ευημερίας Αστυνομίας Κύπρου, δεν ενημερώνουν ετησίως τους αστυνομικούς για την οικονομική κατάσταση του εν λόγω ταμείου. Ούτε με μια υποτυπώδη κατάσταση εσόδων και εξόδων. Αυτό, μάλιστα,  ήταν κάτι που πάντα σχολιαζόταν δυσμενώς από μέλη της δύναμης. Δεν υπήρχε διαφάνεια και αυτό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Αποστολή του ταμείου είναι η οικονομική στήριξη των μελών της Αστυνομίας με διάφορους τρόπους. Γενικότερα η αποστολή του είναι η ευημερία και η οικονομική βοήθεια των αστυνομικών και των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE