ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισοδιακή σύλληψη νεαρών που κρατούσαν G3 – Στο Νοσοκομείο ένας αστυνομικός

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισοδιακή σύλληψη νεαρών που κρατούσαν G3 – Στο Νοσοκομείο ένας αστυνομικός

Συνελήφθησαν δυο νεαροί από την Αστυνομία μετά από «επεισοδιακή» ανακοπή τους.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν το βράδυ του Σαββάτου 14/1 στη Λευκωσία, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 23χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, με συνοδηγό επίσης 23χρονο. «»

Κατά την έρευνα, εντός του οχήματος εντοπίστηκε ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3 και μια άδεια γεμιστήρα, με αποτέλεσμα οι δύο 23χρονοι να συλληφθούν για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, ενώ σε τσαντάκι του 23χρονου οδηγού ανευρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2.6 γραμμαρίων περίπου.

Σημειώνεται, ότι ο 23χρονος κατά την ανακοπή του οχήματός του, προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με υπηρεσιακά οχήματα. 

Μέλος της ΥΚΑΝ, στην προσπάθεια του να ανοίξει την πόρτα του οδηγού, τραυματίστηκε στο χέρι, αφού ο οδηγός την έκλεισε απότομα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση δεξιού χεριού.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι το στρατιωτικό τυφέκιο είχε κλαπεί πρόσφατα από οικία στην επαρχία Λάρνακας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top