ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εξακριβώθηκε η αιτία θανάτου του άτυχου Γρηγόρη – Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία του

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Εξακριβώθηκε η αιτία θανάτου του άτυχου Γρηγόρη – Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία του

Σε έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του 50χρονου από την Αγία Νάπα, ο οποίος είχε εντοπιστεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/1), από την Αστυνομία, να κείτεται νεκρός κάτω από τη μοτοσικλέτα του.

Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε σήμερα τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 50χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ανέφερε πως «ο θάνατός του οφείλεται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τη μία χθες τα ξημερώματα, σε δρόμο στην Αγία Νάπα, περιπολικό της Δύναμης εντόπισε τον 50χρονο να κείτεται κάτω από τη μοτοσικλέτα του, εκτός του δρόμου.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 50χρονο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και διεξήχθησαν έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα και κατά πόσον ο θάνατος του 50χρονου ήταν αφύσικος ή οφειλόταν σε παθολογικά αίτια.

Ο Γρηγόρης οδεύει το Σάββατο (21/1) στην τελευταία του κατοικία αφού θα κηδευτεί στις 14:00 μ.μ από τον Ιερό Ναό Παναγίας στην Αγία Νάπα.

Η οικογένεια παρακαλεί όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές στο Ειδικό Σχολείο Για Παιδιά Με Ειδικές Ανάγκες «Απόστολος Βαρνάβα» στο Λιοπέτρι.

ToThemaOnline/ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top