Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Αγίας Νάπας – Ορόκλινης με τραυματίες - Ένας εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Αγίας Νάπας – Ορόκλινης με τραυματίες - Ένας εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2:00 το πρωί της Δευτέρας (23/1), στον δρόμο Αγίας Νάπας – Ορόκλινης, με αποτέλεσμα δύο άτομα να οδηγηθούν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση ομάδας διάσωσης και δύο οχημάτων του Πυροσβεστικού Σταθμού Ορόκλινης «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου».

Ένας άντρας αποπαγιδεύτηκε από το ένα όχημα με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων από το Σταθμό Δεκέλειας, ο οποίος ανταποκρίθηκε επίσης στο τροχαίο.

Ο τραυματίας μαζί με τον επιβαίνοντα στο δεύτερο όχημα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.