Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Αγίας Νάπας – Ορόκλινης με τραυματίες - Ένας εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Αγίας Νάπας – Ορόκλινης με τραυματίες - Ένας εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2:00 το πρωί της Δευτέρας (23/1), στον δρόμο Αγίας Νάπας – Ορόκλινης, με αποτέλεσμα δύο άτομα να οδηγηθούν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση ομάδας διάσωσης και δύο οχημάτων του Πυροσβεστικού Σταθμού Ορόκλινης «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου».

Ένας άντρας αποπαγιδεύτηκε από το ένα όχημα με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων από το Σταθμό Δεκέλειας, ο οποίος ανταποκρίθηκε επίσης στο τροχαίο.

Ο τραυματίας μαζί με τον επιβαίνοντα στο δεύτερο όχημα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE