Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Αγίας Νάπας – Ορόκλινης με τραυματίες - Ένας εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Αγίας Νάπας – Ορόκλινης με τραυματίες - Ένας εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2:00 το πρωί της Δευτέρας (23/1), στον δρόμο Αγίας Νάπας – Ορόκλινης, με αποτέλεσμα δύο άτομα να οδηγηθούν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση ομάδας διάσωσης και δύο οχημάτων του Πυροσβεστικού Σταθμού Ορόκλινης «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου».

Ένας άντρας αποπαγιδεύτηκε από το ένα όχημα με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων από το Σταθμό Δεκέλειας, ο οποίος ανταποκρίθηκε επίσης στο τροχαίο.

Ο τραυματίας μαζί με τον επιβαίνοντα στο δεύτερο όχημα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE