Τραγική η εικόνα του Άκη Τσοχατζόπουλου: «Ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας» - VIDEO

Τραγική η εικόνα του Άκη Τσοχατζόπουλου: «Ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας» - VIDEO

Τραγική είναι η εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο Άκη Τσοχατζόπουλος σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο ο οποίος μίλησε στην ζωντανή σύνδεση της εκπομπής «Happy Day».

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι η υγεία του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και χρειάζεται άμεσα ιατρική φροντίδα.

Ανάμεσα σε άλλα έκανε αναφορά πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα πεθάνει μέσα στο κελί.

 «Εγώ σας προειδοποιώ, ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας! Είναι ντροπή σας, εσείς οι έξω που τον αφήνετε σε αυτά τα χάλια και δεν λέτε μια κουβέντα».

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις Βερύκιου για Τσοχατζόπουλο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.