ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βόλεμα Σάβιας στο Λουξεμβούργο ενόψει Προεδρικών εκλογών καταγγέλλει το ΑΚΕΛ

Βόλεμα Σάβιας στο Λουξεμβούργο ενόψει Προεδρικών εκλογών καταγγέλλει το ΑΚΕΛ

Προεκλογικό σκηνικό φαίνεται να στήνεται με την νέα αντιπαράθεση ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ.

Αυτή την φορά με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την Σάβια Ορφανίδου, υποψήφια βουλευτή του ΔΗΣΥ στις πρόσφατες εκλογές και στέλεχος το Υπουργείου Οικονομικών να διορίζεται στην έδρα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο.

Σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ αναφέρει:

«Μετά το διορισμό της Σόφης Μιχαηλίδου, μέλους του Πολιτικού Γραφείου και Διευθύντριας Επικοινωνίας του Δημοκρατικού Συναγερμού στη θέση της διευθύντριας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, σειρά πήρε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διορισμός της Σάβιας Ορφανίδου, επίσης μέλους του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού στην έδρα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο.

Οι διορισμοί αυτοί είναι συνέχεια της προσπάθειας των κυβερνώντων να ελέγξουν τις τράπεζες και τον συνεργατισμό μέσω του διορισμού των εκλεκτών τους.

Οι κυβερνώντες κράτησαν για τρία ολόκληρα χρόνια, σε καιρούς δύσκολους για τους περισσότερους πολίτες,  τους ευαίσθητους τομείς της υγείας, της παιδείας, της κοινωνικής πρόνοιας χωρίς το απαραίτητο προσωπικό.

Και προχωρούν σήμερα, ένα χρόνο πριν τη λήξη της θητείας της παρούσας κυβέρνησης, σε αποπαγοποίηση θέσεων που εξυπηρετεί μόνο το βόλεμα ημετέρων και όχι τη λειτουργικότητα του κράτους.

Είναι φανερό ότι έχουν βάλει πλώρη για τις εκλογές αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες στον τόπο και το λαό».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top