Δραματική εξόρμηση 25χρονων στα χιονιά – Πήγαν για snowboard και χάθηκαν στα χιονισμένα βουνά

Δραματική εξόρμηση 25χρονων στα χιονιά – Πήγαν για snowboard και χάθηκαν στα χιονισμένα βουνά

Η εξόρμηση τους για να κάνουν snowboard στα χιονισμένα βουνά κατέληξε σε περιπέτεια για αυτούς.

Δυο 25χρονοι φίλοι μετέβησαν το Σάββατο 28/1 για snowboard στα χιονισμένα βουνά του Παρνασσού.

Όπως αναφέρουν ελληνικά μέσα επικοινωνίας, οι νεαροί διέσχισαν το  φαράγγι του «Κεραμιδίου» στην περιοχή της Φτερόλακας, όπου απομακρύνθηκαν πολύ με αποτέλεσμα να χάσουν τον προσανατολισμό τους.

Οι δυο νεαροί επικοινώνησαν το απόγευμα του Σαββάτου, γύρω στις 17:00, καλώντας σε βοήθεια και ανάφεραν πως είχαν χαθεί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής από το Π.Κ. Πολυδρόσου, όπως και διασώστες από το  το ΧΚ Παρνασσού όπου και τους εντόπισαν, μια ώρα αργότερα.

Οι δυο δεν έφεραν οποιοδήποτε τραύμα και μεταφέρθηκαν πίσω σώοι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE