Ποια Κύπρια παρουσιάστρια φανατίζεται στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ;

Ποια Κύπρια παρουσιάστρια φανατίζεται στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ;

Αλίμονο να μην φανατιζόταν, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται και ο σύντροφός της…

Η κύπρια παρουσιάστρια που φανατίζεται στην κερκίδα των γαλαζοκιτρίνων, δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Η ίδια ανέφερε, ότι ναι μεν αρκετές φορές έχει φανατιστεί στην κερκίδα και ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται ο Νεκτάριος, γιατί είναι και πολύ αγχώδης, αλλά ποτέ δεν έχει αντιδράσει με φωνές εναντίον του διαιτητή.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε σε συνέντευξη από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη, στο περιοδικό «TV Mania», «Σε ποιο ματς φανατίστηκες περισσότερο, σε σημείο να σηκωθείς από την κερκίδα και να φωνάξεις του διαιτητή»,η παρουσιάστρια είπε, «Ποτέ δεν έχω αντιδράσει με φωνές εναντίον του διαιτητή. Αλλά αρκετές φορές έχω φανατιστεί και ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται ο Νεκτάριος γιατί είμαι πολύ αγχώδης. Αλλά η συμπεριφορά μου ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις είναι πάντα κόσμια. Εξάλλου είμαι γυναίκα που σε κάποια θέματα θεωρώ ότι η γυναίκα πρέπει να είναι και να φαίνεται γυναίκα. Τόσο εμφανισιακά αλλά και με τη συμπεριφορά της».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.