ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος βυθίστηκε ο ΔΗΣΥ – Έφυγε από τη ζωή πρώην βουλευτής του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο πένθος βυθίστηκε ο ΔΗΣΥ – Έφυγε από τη ζωή πρώην βουλευτής του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού πέθανε αιφνιδίως.

Πέθανε την Κυριακή 29/1 αιφνιδίως στο σπίτι του στο Παραλίμνι, ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντώνης Καράς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντώνης Καράς, 70 ετών, βρισκόταν στην αυλή της κατοικίας του στο Παραλίμνι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τις αισθήσεις του.
 
Ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου επιθεώρησαν τη σορό χωρίς να εντοπίσουν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις και αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του Αντώνη Καρά θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 30/1 το πρωί επί της σορού του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top