Λάρνακα: Ακόμη ένα θύμα στον βωμό της ασφάλτου – Νεκρός 76χρονος από τροχαία σύγκρουση

Λάρνακα: Ακόμη ένα θύμα στον βωμό της ασφάλτου – Νεκρός 76χρονος από τροχαία σύγκρουση

Υπέκυψε στα τραύματά του 76χρονος από τη Λάρνακα.

Στα τραύματά του υπέκυψε την Κυριακή 29/1, ο 76χρονος Παναγιώτης Πέτρου, από τη Λάρνακα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στη 1.50μ.μ. του Σαββάτου, 21 Ιανουαρίου 2017, στην οδό Στρατή Μυριβήλη, στη Λάρνακα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 76χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 66χρονη.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο 76χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. 

Το βράδυ της Κυριακής 29/1, γύρω στις 8.15μ.μ., ο Πέτρου υπέκυψε στα τραύματά του. 

Η νενομισμένη νεκροψία επί της σορού του, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/1.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE