ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Προβλήματα στην κυκλοφορία στη Λευκωσία - Μάθετε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για αποφυγή ταλαιπωρίας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Προβλήματα στην κυκλοφορία στη Λευκωσία - Μάθετε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί για αποφυγή ταλαιπωρίας

Δύσκολη μέρα αναμένεται να είναι η Παρασκευή (3/2) για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, όσον αφορά την διακίνησή τους εντός της πόλης.

Λόγω της σημερινής, προγραμματισμένης διαμαρτυρίας οδηγών Ταξί, αναμένεται να κλείσουν για την τροχαία κίνηση, για ορισμένο χρονικό διάστημα, τμήματα κεντρικών δρόμων της Λευκωσίας.

Μεταξύ των ωρών 7 π.μ. – 9 π.μ., θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση:
 
 ·    Λεωφόρος Στροβόλου με κατεύθυνση από Στρόβολο προς Λευκωσία, 200 περίπου μέτρα πριν τα φώτα τροχαίας με τη λεωφόρο Αθαλάσσας, θα είναι κλειστή μόνο η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
 
 ·    Λεωφόρος Αθαλάσσας με κατεύθυνση από λεοφώρο Πειραιώς προς τα φώτα τροχαίας με τη λεωφόρο Στροβόλου, θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Σουλίου μέχρι τα φώτα τροχαίας της λεωφόρου Αθαλάσσας με λεωφόρο Στροβόλου.
 
 ·    Λεωφόρος Γρίβα Διγενή με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με 25ης Μαρτίου, προς τα φώτα της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με Αγίου Προκοπίου θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου μέχρι τα φώτα τροχαίας της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με Αγίου Προκοπίου.
 
 ·    Κυκλικός Κόμβος προς το συγκρότημα «ΔΙΑΣ» με κατεύθυνση προς τα φώτα τροχαίας της οδού Αγίου Προκοπίου με λεωφόρο Γρίβα Διγενή, θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και η λεωφορειολωρίδα, από το ύψος του Κυκλικού Κόμβου του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» μέχρι και τα φώτα τροχαίας της οδού Αγίου Προκοπίου με τη λεωφόρο Γρίβα Διγενή.
 
Ακολούθως, μεταξύ των ωρών 9.30 π.μ. – 10 π.μ., θα κλείσουν για την τροχαία κίνηση οι δρόμοι:
 
 ·    Οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Θερμοπυλών με κατεύθυνση και μέχρι το ύψος του Δημαρχείου Λευκωσίας.
 
 ·    Παρά την πλατεία Ηπείρου στο Άγαλμα Σολωμού θα παραμείνει κλειστή μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από το ύψος της οδού Κ. Παντελίδη προς και μέχρι τα φώτα τροχαίας των οδών Ομήρου με Αναστ. Λεβέντη.
 
Για διευκόλυνση του κοινού, γίνονται οι αναγκαίες τροχαίες ρυθμίσεις, από την Τροχαία Λευκωσίας. Παράλληλα, η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό και υπομονετικό κατά τις διακινήσεις του και να συμμορφώνεται με τα σήματα τροχαίας και με τις υποδείξεις των Αστυνομικών που θα βρίσκονται στους δρόμους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν τη Δευτέρα - Η οπτική της απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν τη Δευτέρα - Η οπτική της απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ

Νέα συνάντηση θα έχει τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top