«Δεν έχω να δηλώσω οτιδήποτε τώρα» λέει ο Δήμαρχος Λεμεσού για ενδεχόμενη επανακαταμέτρηση ψήφων

«Δεν έχω να δηλώσω οτιδήποτε τώρα» λέει ο Δήμαρχος Λεμεσού για ενδεχόμενη επανακαταμέτρηση ψήφων

"Δεν έχω να δηλώσω οτιδήποτε τώρα", ήταν η απάντηση του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη στην πρόθεση του ΑΚΕΛ και μερίδας πολιτών που στήριξαν την υποψηφιότητα του ανθυποψηφίου του Ανδρέα Χρίστου, να ζητήσουν επανακαταμέτρηση ψήφων.

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα ο κ.Νικολαΐδης είπε "δεν έχω να δηλώσω οτιδήποτε τώρα. Θα περιμένω να δω την τελική απόφαση αν και εφόσον ληφθεί αυτή, το σκεπτικό και τους λόγους της απόφασης αυτής και ασφαλώς τότε θα εκφράσω και τις δικές μου απόψεις".

Υπενθυμίζεται πως το ΑΚΕΛ και μερίδα πολιτών αναμένεται να προσφύγουν στο εκλογοδικείο για επανακαταμέτρηση των ψήφων των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, τόσο για το Δήμο Λεμεσού, όσο και για το Δήμο Αμμοχώστου, όπου η διαφορά ήταν μερικές μόνο ψήφοι.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.