ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλγεινή εντύπωση από βουλευτές – Μιλούσε ο Συλλούρης για επιβολή προστίμου στην Κυπριακή Δημοκρατία κι αυτοί… - VIDEO

Αλγεινή εντύπωση από βουλευτές – Μιλούσε ο Συλλούρης για επιβολή προστίμου στην Κυπριακή Δημοκρατία κι αυτοί… - VIDEO

Τάξη δημοτικού σχολείου θύμιζε η Βουλή των Αντιπροσώπων, την στιγμή που ο Πρόεδρος της «προσπαθούσε» να ανακοινώσει την λήξη της.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, εκφωνούσε «επίλογο» για την συνεδρία της Βουλής.

Ο κύριος Συλλούρης ανακοινώνει πως δεν θα διεξαχθεί ψηφοφορία για το εναρμονιστικό νομοσχέδιο για τη Ανάθεση  Συμβάσεων Παραχώρησης και για Συναφή Θέματα, τονίζοντας στους βουλευτές να είναι έτοιμοι για την ψήφιση του νομοσχεδίου στην ερχόμενη Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 10/2.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της Βουλής έδωσε εντολή στην Επιτροπή Ελέγχου να συζητηθεί τάχιστα το εν λόγω νομοσχέδιο και να είναι ενώπιον της Ολομέλειας την Παρασκευή 10/2 για να αποφευχθεί η επιβολή προστίμου από την ΕΕ.

Την στιγμή όμως που ο Πρόεδρος της Βουλής εξηγούσε τους κίνδυνους επιβολής προστίμου στην Κυπριακή Δημοκρατία, επικρατούσε στην αίθουσα μια αναταραχή μεταξύ των βουλευτών που είτε ετοίμαζαν τα πράγματά τους για να φύγουν από την αίθουσα, είτε αποχωρούσαν την ώρα που ο Πρόεδρος του σώματος μιλούσε στα μέλη του.

Το γάντι σήκωσε πρώτη η βουλευτής του ΔΗΣΥ και γραμματέας της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, η οποία ανέφερε πως αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει στο σώμα και τους καλούσε να παραμείνουν στις θέσεις τους, καθώς η συνεδρία δεν είχε ολοκληρωθεί. 

Την σκυτάλη πήρε ξανά ο Πρόεδρος του σώματος αναφέροντας πως η κυρία Δημητρίου έχει απόλυτο δίκιο, καθώς η συζήτηση ήταν θαυμάσια, όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε, αλλά οι εικόνες αυτές χαλούν την εικόνα της Βουλής.

Ο κύριος Συλλούρης υπενθύμισε τους βουλευτές πως πέραν των δημοσιογράφων, την Ολομέλεια της Βουλής παρακολουθούν και σε ζωντανή μετάδοση από το διαδίκτυο και πολίτες. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top