LIFESTYLE

H πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου σε κυπριακό κινηματογράφο! VIDEO

H πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου σε κυπριακό κινηματογράφο! VIDEO

Όταν τελείωσε το έργο, στην οθόνη του cinema έδειχνε φωτογραφίες αυτής και του αγαπημένου της... Το τι ακολούθησε, ούτε που το φανταζόταν ανυποψίαστη θεατής...

Ο Βαγγέλης είχε μια πολύ φαεινή ιδέα για την πρόταση γάμου που θα έκανε στην αγαπημένη του. Αποφάσισε να γονατίσει μπροστά σε μια ολόκληρη αίθουσα κινηματογράφου και να ζητήσει από την Σταυρούλα να γίνει η γυναίκα του. 

Η Σταυρούλα όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί έμεινε άναυδη, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβαινε. Φυσικά όλο αυτό δεν την εμπόδισε να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της. 

Φυσικά ο κινηματογράφος έβγαλε στη δημοσιότητα τη δική του ανακοίνωση για το γεγονός: «Μερικές παραγωγές είναι μεγαλύτερες από οποιαδήποτε ταινία στο πρόγραμμα μας. Όταν ο Βαγγέλης ήρθε σε μας για την Πρόταση Γάμου που ήθελε να κάνει στην αγαπημένη του, ξέραμε ότι η ευθύνη ήταν τεράστια: Υπάρχουν events, υπάρχουν πρεμιέρες, και μετά υπάρχουν οι σπάνιες στιγμές όπου διαμορφώνεις μια από τις πιο σημαντικές αναμνήσεις ενός ζευγαριού.

Στο τέλος της προβολής που παρακολουθούσε -ανυποψίαστη- η Σταυρούλα, ένα trailer την περίμενε. Αρχικά, φαινόταν διαφήμιση μιας συνηθισμένης ταινίας - σύντομα όμως κατάλαβε ότι κάτι διαφορετικό έπαιζε εδώ: Πρώτα το τραγούδι τους, στη συνέχεια φωτογραφίες τους, και στο τέλος το μεγάλο ερώτημα - με τον Σαρλό να παραδίδει τα λουλούδια και το δαχτυλίδι· το πιο δύσκολο κομμάτι άνηκε, ασφαλώς, στον Βαγγέλη.

Η ιστορία είχε Happy Ending (spoiler alert: ΕΙΠΕ ΝΑΙ!!!). Εμείς τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία με όλη μας την καρδιά, και τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν να ξεκινήσουν το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους εδώ, στα CINEPLEXX.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top