ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε λαβράκι η Αστυνομία – Ανήλικος έκλεψε αυτοκίνητο έξω από περίπτερο!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε λαβράκι η Αστυνομία – Ανήλικος έκλεψε αυτοκίνητο έξω από περίπτερο!

Συντονισμένη επιχείρηση στην πόλη της Λεμεσού από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Στο πλαίσιο της πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και της νεανικής παραβατικότητας και με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, που αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία, διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής 03/02 μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 04/02 συντονισμένη επιχείρηση στην πόλη της Λεμεσού από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.  

Στη διάρκεια της επιχείρησης περιπολήθηκαν πάρκα και διάφορες περιοχές στις οποίες παρατηρείται οχληρία από νεαρούς, καθώς και διάφορες άλλες περιοχές με σκοπό την πρόληψη των διαρρήξεων και των κλοπών. Επίσης, ελέγχθηκε αριθμός νυκτερινών κέντρων και έγιναν τρεις καταγγελίες που αφορούσαν παραβάσεις του περί κέντρων αναψυχής νόμου, καθώς και τροχονομικοί έλεγχοι, ενώ έγιναν τέσσερις καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και αριθμός καταγγελιών για διάφορα άλλα τροχαία παραπτώματα.

Στη διάρκεια περιπολίας από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε να συμπεριφέρεται ύποπτα ένα πρόσωπο ηλικίας 15,5 ετών και ανακόπηκε για έλεγχο. Ακολούθως, το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να ανέφερε ότι ενέχεται σε υπόθεση κλοπής οχήματος έξω από περίπτερο στη Λεμεσό, το οποίο οδήγησε σε περιοχή στα Κάτω Πολεμίδια, όπου και το εγκατέλειψε.

Το εν λόγω αυτοκίνητο εντοπίστηκε και όπως διαπιστώθηκε είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο το βράδυ 03/02 από τον 48χρονο ιδιοκτήτη του, ενώ ο ανήλικος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top