LIFESTYLE

Ο Μάριος Κούμας σχολιάζει την απόφαση Κύπριου τραγουδιστή να απορρίψει τα μπουζούκια!

Ο Μάριος Κούμας σχολιάζει την απόφαση Κύπριου τραγουδιστή να απορρίψει τα μπουζούκια!

Δεν συμβιβάστηκε με την αθηναϊκή νύχτα και τη δισκογραφία, γιατί δεν ήθελε να είναι teen idol αλλά καλλιτέχνης και δημιουργός.

Η αφορμή για το σχόλιο του ταλαντούχου Κύπριου τραγουδιστή στα social media δόθηκε ύστερα από μια συνέντευξη που έδωσε ο Νικόλας Μεταξάς, όπου ανάμεσα στα άλλα μίλησε για την επιλογή του μετά το Xfactor να μην ακολουθήσει την πεπατημένη και  να μην συμβιβαστεί με την ελληνική μουσική βιομηχανία. 

Όπως σχολίασε ο Μάριος Κούμας: «Από τις καλύτερες φωνές που έβγαλε η Κύπρος. Ο Νικόλας Μεταξάς μας δείχνει πώς να κάνεις μεγάλα βήματα παραμένοντας ταπεινός. Μπράβο στην οικογένεια που τον μεγάλωσε. Ας γίνει πρότυπο για όσους νέους αγαπάνε την μουσική και ο Θεός να του δίνει δύνμαη να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Το αξίζει… από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που γνώρισα. Καλή τύχη φίλε μου. Όλα να σου πάνε όπως τα ονειρεύσαι!». 

Στη συνέντευξη του στο lifo.gr ο Νικόλας Μεταξάς μιλά για το σουξέ του στο πρώτο ελληνικό X-Factor, αλλά και το πως κατάφερε να μην καταλήξει να τραγουδάει κομμάτια άλλων σε αθηναϊκά νυχτερινά κέντρα, αλλά να τραβήξει τον δρόμο της καριέρας που πάντα ονειρευόταν με αργά και σταθερά βήματα:

Αλήθεια πώς βλέπεις, τόσα χρόνια μετά, την εμπειρία του ελληνικού X-Factor;

Η εμπειρία αυτή ήταν μοναδική. Ήταν μια ευκαιρία που μου δόθηκε για να με γνωρίσει ο κόσμος και αυτό για μένα είναι ανεκτίμητο. Αλλά είχα πάντοτε στο μυαλό μου ως προορισμό το εξωτερικό και τη δίψα για να διευρύνω μουσικά τους ορίζοντές μου. Δεν θα άφηνα τη στιγμιαία φήμη και τα φώτα να σταθούν εμπόδιο στο όνειρό μου. Πάνω από όλα, το X-Factor είναι ένα "Τηλεοπτικό Show".  

 Είχες σκεφτεί να μείνεις στην Ελλάδα και να κάνεις αυτό που κάνουν οι περισσότεροι καλλιτέχνες που γίνονται αναγνωρίσιμοι από talent shows (δηλαδή στην ουσία να τραγουδούν στα μπουζούκια;) Πώς αποφάσισες να ακολουθήσεις το όνειρό σου στο εξωτερικό;

Μετά το Χ-Factor, υπήρξαν διάφορες προτάσεις και ευκαιρίες για δουλειά στην Ελλάδα. Έκανα κάποιες συναυλίες και συμμετείχα σε ορισμένα shows αλλά δεν ένιωθα πως ανήκω στο ύφος των μπουζουκιών. Επίσης, κάποια άτομα από την τότε δισκογραφική μου εταιρεία, μου είπαν με τρόπο πώς δεν ήθελαν να γράφω μουσική, απλά να ερμηνεύω. Οπότε, το να φύγω δεν ήταν και τόσο δύσκολη απόφαση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top