To παράπονο πολίτη στον Αρχηγό της Αστυνομίας μέσω twitter, η απάντηση του και το μεγάλο ευχαριστώ

To παράπονο πολίτη στον Αρχηγό της Αστυνομίας μέσω twitter, η απάντηση του και το μεγάλο ευχαριστώ

Ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου μπήκε αισίως στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άρχισε να κερδίζει επικοινωνιακούς πόντους.

Ο κ. Χρυσοστόμου στο πλαίσιο προώθησης των δράσεων της Αστυνομίας έκανε tweet αναφορικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο γράφοντας:

«Το ζήτημα της ασφάλειας στο Διαδίκτυο είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ! Η @CyprusPolice δίπλα στην κοινωνία  #saferinternetday #Cyprus»

Πολίτης σχολίασε το εν λόγω tweet του Αρχηγού υποστηρίζοντας ότι έκανε παράπονο προσφάτως στο ηλεκτρονικό έγκλημα χωρίς να τον ενημερώσουν.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας του απάντησε για να λάβει την εκτίμηση του και το «ευχαριστώ».

Πάλι καλά δηλαδή που έστω και αργά κάποιοι ξύπνησαν και αντιλήφθηκαν την δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης…  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.