LIFESTYLE

O Παντελίδης ζήτησε να πιει καφέ πριν φύγει από την λέσχη! Τι λένε οι συνεργάτες για τις συνήθειες του; VIDEO

O Παντελίδης ζήτησε να πιει καφέ πριν φύγει από την λέσχη! Τι λένε οι συνεργάτες για τις συνήθειες του; VIDEO

Υπάρχουνε μαρτυρικές καταθέσεις που περιγράφουν την κατάσταση, αλλά και όσα είπε ο Παντελής λίγο πριν επιβιβαστεί στο μοιραίο τζιπ στις 18/2/2016.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης του Τριαντάφυλλου Παντελίδη στον Αντώνη Σρόιτερ, ο δημοσιογράφος του Alpha ρώτησε τον κ. Λυκούδη, τον δικηγόρο της οικογένειας για το πώς αποδεικνύεται ότι ο Παντελής δεν οδηγούσε το αυτοκίνητό του. 

Ανάμεσα στα άλλα ο δικηγόρος μίλησε για τις μαρτυρίες των οικοδεσποτών της λέσχης, οι οποίοι λένε πως ζήτησε να του φτιάξουν καφέ. Ο Παντελής καταλάβαινε ότι δεν ήταν καλά. Άλλωστε οι ίδιοι προέτρεψαν την Φρόσω Κυριάκου να οδηγήσει το αυτοκίνητο του τραγουδιστή και αυτή έγνεψε καταφατικά. 

Διαβάστε επίσης: Το παράπονο της οικογένειας του Παντελίδη! Ποιος έσβησε τα αρχεία του τραγουδιστή 2 ώρες μετά το θάνατό του; VIDEO

Ούτως ή άλλως ο Παντελής σύμφωνα με τους συνεργάτες του, όταν καταλάβαινε ότι ήπιε αρκετά και ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει παραχωρούσε το αυτοκίνητο του.

Διαβάστε επίσης: Τελικά ο Παντελίδης χρωστούσε λεφτά; Όλη η αλήθεια από τον Λυκούδη στον Σρόιτερ! VIDEO

Δείτε στο video το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Αυτοψία»:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top