ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Εύρου – Τα επόμενα βήματα

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Εύρου – Τα επόμενα βήματα

Ο Εύρος Δημητρίου (Glijin) παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του στο ΤΑΕ Λεμεσού το μεσημέρι της Τετάρτης (8/2), όπου συνελήφθη καθώς εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο ίδιος κατέθεσε στους ανακριτές και αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για αδικήματα που έχουν να κάνουν με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Άγνωστο παραμένει αυτή την ώρα (16:30) αν θα τεθεί υπό κράτηση αφού ο νόμος δίνει το δικαίωμα στην Αστυνομία να θέσει υπό κράτηση ένα κατηγορούμενο για 24 ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εύρος Δημητρίου πέραν των αδικημάτων που αντιμετωπίζει σε σχέση με το περιβόητο βίντεο εκκρεμούν εναντίον του και εντάλματα προστίμου.

Ως εκ τούτου το σενάριο να διανυκτερεύσει στο κελί εξαρτάται από τον ίδιο και κατά πόσο θα συνεργαστεί με τις Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο Εύρος Glijin

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top