Απαντά η Ειρήνη Χαραλαμπίδου στο δικαστήριο! «Ναι έχω εμπάθεια…»

Απαντά η Ειρήνη Χαραλαμπίδου στο δικαστήριο! «Ναι έχω εμπάθεια…»

Το μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας έκρινε ένοχο τον τέως Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα τ Ρίκκο Ερωτοκρίτου, για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας, καταδολίευση και συνωμοσία. Η απόφαση «καταπέλτης» αναγνώστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης 8/2

Αίσθηση πέρα της απόφασης προκάλεσε και η αναφορά στην μαρτυρία της Ειρήνης Χαραλαμπίδου με το δικαστήριο να αναφέρει στην απόφασή του ότι δεν απεκόμισε την καλύτερη εντύπωση λόγω της συμπεριφοράς της. Έδειξε όπως σημειώνεται εμπάθεια και τάσεις εντυπωσιασμού. Η μαρτυρία της δεν έδωσε οτιδήποτε το αξιοσημείωτο, αναφέρει το Κακουργιοδικείο.

Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έδωσε τη δική της απάντηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE