Κατολισθήσεις σε ορεινούς δρόμους καθιστούν το οδικό δίκτυο επικίνδυνο – Χιονόπτωση στο Τρόοδος

Κατολισθήσεις σε ορεινούς δρόμους καθιστούν το οδικό δίκτυο επικίνδυνο – Χιονόπτωση στο Τρόοδος

Χιονόπτωση και κατολισθήσεις προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή Τροόδους, οι δρόμοι Πλατρών - Τροόδους, Καρβουνά - Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Στην περιοχή επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.
 
Επίσης, λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, οι δρόμοι Παραμύθας - Γεράσας και Γεράσας - Καλού Χωριού Λεμεσού, έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

 
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους, αναμμένα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE