Κατολισθήσεις σε ορεινούς δρόμους καθιστούν το οδικό δίκτυο επικίνδυνο – Χιονόπτωση στο Τρόοδος

Κατολισθήσεις σε ορεινούς δρόμους καθιστούν το οδικό δίκτυο επικίνδυνο – Χιονόπτωση στο Τρόοδος

Χιονόπτωση και κατολισθήσεις προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή Τροόδους, οι δρόμοι Πλατρών - Τροόδους, Καρβουνά - Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Στην περιοχή επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.
 
Επίσης, λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, οι δρόμοι Παραμύθας - Γεράσας και Γεράσας - Καλού Χωριού Λεμεσού, έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

 
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους, αναμμένα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE