Κατολισθήσεις σε ορεινούς δρόμους καθιστούν το οδικό δίκτυο επικίνδυνο – Χιονόπτωση στο Τρόοδος

Κατολισθήσεις σε ορεινούς δρόμους καθιστούν το οδικό δίκτυο επικίνδυνο – Χιονόπτωση στο Τρόοδος

Χιονόπτωση και κατολισθήσεις προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή Τροόδους, οι δρόμοι Πλατρών - Τροόδους, Καρβουνά - Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Στην περιοχή επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.
 
Επίσης, λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, οι δρόμοι Παραμύθας - Γεράσας και Γεράσας - Καλού Χωριού Λεμεσού, έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

 
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους, αναμμένα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.