Κατολισθήσεις σε ορεινούς δρόμους καθιστούν το οδικό δίκτυο επικίνδυνο – Χιονόπτωση στο Τρόοδος

Κατολισθήσεις σε ορεινούς δρόμους καθιστούν το οδικό δίκτυο επικίνδυνο – Χιονόπτωση στο Τρόοδος

Χιονόπτωση και κατολισθήσεις προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή Τροόδους, οι δρόμοι Πλατρών - Τροόδους, Καρβουνά - Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Στην περιοχή επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.
 
Επίσης, λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών, οι δρόμοι Παραμύθας - Γεράσας και Γεράσας - Καλού Χωριού Λεμεσού, έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

 
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους, αναμμένα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.