ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΣΕΡΙΟΥ: Μητέρα πέθανε όταν κτυπήθηκε από αυτοκίνητο καθώς διασταύρωνε με το παιδί της – Δυο χρόνια κι ακόμα...

ΤΣΕΡΙΟΥ: Μητέρα πέθανε όταν κτυπήθηκε από αυτοκίνητο καθώς διασταύρωνε με το παιδί της – Δυο χρόνια κι ακόμα...

Είναι τραγικό κι όμως... κυπριακό.

Επιμέλεια: Φάνης Μακρίδης

Η 38χρονη Στυλιάνα Παπαγεωργίου έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της όταν κτυπήθηκε στην Τσερίου από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος (107 μιλιγκράμ το ποσοστό αλκοόλης στο αίμα του), καθώς προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο με τον 6χρονο γιο της. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δυο χρόνια, στις 11/02/2015...

Τον Φεβρουάριο του 2015, επίσης, λίγες ημέρες πριν γίνει το δυστύχημα με την Παπαγεωργίου, είχε χάσει τη ζωή της η Ελένη Τουλούμη ηλικίας 62 ετών από το Στρόβολο. Κτυπήθηκε κι αυτή από όχημα που οδηγούσε 71χρονος, ενώ διασταύρωνε την ίδια λεωφόρο...

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών, Δημήτρης Λαμπριανίδης, επανέφερε το θέμα της Στυλιάνας Παπαγεωργίου το περασμένο Σάββατο (11/02/2017), σημειώνοντας ότι ο Δήμος Στροβόλου δεν έκανε τίποτα για να καταστήσει πιο ασφαλή για τους πεζούς την λεωφόρο Τσερίου.

Σημειώνει συγκεκριμένα: «Πριν δύο χρόνια ακριβώς χάσαμε μια αγαπημένη φίλη στην οδό Τσερίου στο Στρόβολο μετά που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ διαστάυρωνε με το παιδί της. Είχαμε κάνει μια εκστρατεία συλλογής υπογραφών τότε με αίτημα να παρθούν άμεσα μέτρα για να αναβαθμιστεί η ασφάλεια των πεζών σε αυτό το δρόμο μέχρι αυτός να ανακατασκευαστεί πλήρως. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει οποιεσδήποτε σημαντικές ενέργειες και η κατάσταση του δρόμου αυτού βρίσκεται στα ίδια επικίνδυνα χάλια. Αιωνία σου η μνήμη Στέλλα και εύχομαι σύντομα να σταματήσουμε να χάνουμε πεζούς λόγω επικίνδυνου οδικού δικτύου. Δήμαρχε πάρτε μέτρα αφού αφορά κυρίως την ασφάλεια των δημοτών σας».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top