Διαδικτυακή επίθεση σε Δημοτικό Σύμβουλο Στροβόλου – Το λάθος της που ο κόσμος θέλει να πληρώσει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαδικτυακή επίθεση σε Δημοτικό Σύμβουλο Στροβόλου – Το λάθος της που ο κόσμος θέλει να πληρώσει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών όταν κάνει παραβάσεις ή λάθη, αυτό ζητούν όσοι αντίκρισαν τις πιο κάτω φωτογραφίες, να πληρώσει δηλαδή το λάθος, όπως το πληρώνουν όλοι, ασχέτως αν είναι Δημοτικός Σύμβουλος.

Κάποιες φωτογραφίες ήταν ικανές για να «ανάψουν» φωτιές και να ξεκινήσουν τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπο της Φρώσος Γεωργιάδου, Δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Στροβόλου.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε συγκεκριμένη σελίδα του Facebook, απεικονίζουν ένα μαύρο όχημα, σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης αναπήρων, χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική επισήμανση στο αυτοκίνητο, αλλά, υπήρχε μια …καρτούλλα η οποία έγραφε το όνομα και την ιδιότητα της κατόχου, όπως φαίνεται, του οχήματος.

Οι χρήστες του διαδικτύου που είδαν τις εν λόγω φωτογραφίες, όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασαν, άλλοι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ρε παιδιά ξέρετε σίγουρα ότι είναι δικό της ή ότι αυτή οδηγούσε?», άλλοι όμως ήθελαν την παραδειγματική τιμωρία της, όπως τιμωρούνται και οι υπόλοιποι όταν πράττουν το ίδιο, «Κύριε Δήμαρχε να ακούσουμε ποινές, αν είσαι ικανός Δήμαρχος… εγώ τρία λεπτά στάθμευσα και πλήρωσα 85 ευρώ αυτή η κυρία πόσα πρέπει να πληρώσει. Περιμένουμε να δούμε»

Δείτε τις φωτογραφίες αλλά και μερικά από τα σχόλια του κόσμου:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.