Όμιλος Peletico: Ανησυχία για το μέλλον της Μονάδας Παραγωγής Μπεντονίτη στο Πεντάκωμο

Όμιλος Peletico: Ανησυχία για το μέλλον της Μονάδας Παραγωγής Μπεντονίτη στο Πεντάκωμο

Την ανησυχία για το μέλλον της Μονάδας Παραγωγής Μπεντονίτη στο Πεντάκωμο του Ομίλου Peletico εξέφρασε ο διευθύνον σύμβουλος του Ομίλου.

Ο κύριος Μάριος Πελετιές, σε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13/2, ανέφερε πως υπάρχει ενδεχόμενο κλεισίματος της Μονάδας Παραγωγής Μπεντονίτη στο Πεντάκωμο λόγω των νέων χρεώσεων στο Λιμάνι Λεμεσού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE