Όμιλος Peletico: Ανησυχία για το μέλλον της Μονάδας Παραγωγής Μπεντονίτη στο Πεντάκωμο

Όμιλος Peletico: Ανησυχία για το μέλλον της Μονάδας Παραγωγής Μπεντονίτη στο Πεντάκωμο

Την ανησυχία για το μέλλον της Μονάδας Παραγωγής Μπεντονίτη στο Πεντάκωμο του Ομίλου Peletico εξέφρασε ο διευθύνον σύμβουλος του Ομίλου.

Ο κύριος Μάριος Πελετιές, σε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13/2, ανέφερε πως υπάρχει ενδεχόμενο κλεισίματος της Μονάδας Παραγωγής Μπεντονίτη στο Πεντάκωμο λόγω των νέων χρεώσεων στο Λιμάνι Λεμεσού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE