ΠΑΡΑ-THEMA

Ο άνθρωπος που παραλίγο να σταματήσει τον Μέσι κλείνει σε Κυπριακή ομάδα - VIDEO

Ο άνθρωπος που παραλίγο να σταματήσει τον Μέσι κλείνει σε Κυπριακή ομάδα - VIDEO

Σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ThemaSports νωρίτερα την Τρίτη 14/2 αποκαλύψαμε ότι ο Άρης έχει φέρει στην Κύπρο Ιρανό τερματοφύλακα.

Το όνομα αυτού, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaSports, είναι Αλιρέζα Χατζίτζι. Πρόκειται για διεθνή τερματοφύλακα ο οποίος είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι και ψάχνει την επόμενη του ποδοσφαιρική στέγη.

Διαθέτει ένα αξιόλογο βιογραφικό με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Ρωσίας (ανήκε στην Ρουμπίν Καζάν), ενώ έπαιξε και στην Πορτογαλία σε Σπόρτινγκ Κοβίλια, Πεναφιέλ και Μαρίτιμο. Η τελευταία ήταν και η τελευταία του ομάδα και ήρθε στην Κύπρο για τελικές επαφές με τη διοίκηση της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Αξίζει να αναφερθεί ότι αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, όταν απέναντι στην Αργεντινή του Μέσι κατάφερε να κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις, όμως λύγισε στο 90΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του άσου της Μπαρσελόνα. Μέχρι πρόσφατα έκανε προπονήσεις με την Πορτ Βέιλ, αλλά δεν αποκτήθηκε καθώς η γραφειοκρατία στην Αγγλία ήταν τέτοια που δεν του έδωσε τη δυνατότητα να εργαστεί στη χώρα. 

Άρης και Χατζίτζι είναι σε προχωρημένες επαφές και πολύ πιθανόν να πέσουν και οι υπογραφές, κάτι που σημαίνει ότι θα αποτελέσει παρελθόν ο Βραζιλιάνος Γκοτζ. 

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top