Τραγωδία στη Λεμεσό: Ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα 57χρονος
Τραγική κατάληξη είχε πρωινό μπάνιο στη θάλασσα για 57χρονο, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το νερό.

Φυσικά και γιορτάζει ο Aντρέας Λέοντας, μιας και σήμερα, 14/2 κυκλοφόρησε το δεύτερο του τραγούδι και πάλιν σε μουσική του Κύπριου μουσικοσυνθέτη, Γιώργου Θεοφάνους, αφού μια ομάδα που «πετά» δεν αλλάζει.
Το τραγούδι φέρει τον τίτλο «Εγώ θα σε προσέχω» και τους στίχους υπογράφει η Όλγα Βλαχοπούλου, για την κυκλοφορία του οποίου ανυπονούσε τόσο ο Κύπριος καλλιτέχνης, όσο και η αγαπημένη του Χριστίνα Κονναρή.
Να αναφέρουμε ότι το teaser του τραγουδιού το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στo instagram η αγαπημένη του Αντρέα Λέοντα, εκφράζοντας την ανυπομονησία της για το επαγγελματικό βήμα του τραγουδιστή.
Εξυπακούεται ότι ο Λέοντας της το αφιερώνει...
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




