Γιορτάζει ο Λέοντας; Δείτε το δώρο που έκανε στην αγαπημένη του!

Γιορτάζει ο Λέοντας; Δείτε το δώρο που έκανε στην αγαπημένη του!

Η make up artist ανυπομονούσε γι αυτήν την μέρα και δεν το έκρυψε...

Φυσικά και γιορτάζει ο Aντρέας Λέοντας, μιας και σήμερα, 14/2 κυκλοφόρησε το δεύτερο του τραγούδι και πάλιν σε μουσική του Κύπριου μουσικοσυνθέτη, Γιώργου Θεοφάνους, αφού μια ομάδα που «πετά» δεν αλλάζει. 

Το τραγούδι φέρει τον τίτλο «Εγώ θα σε προσέχω» και τους στίχους υπογράφει η Όλγα Βλαχοπούλου, για την κυκλοφορία του οποίου ανυπονούσε τόσο ο Κύπριος καλλιτέχνης, όσο και η αγαπημένη του Χριστίνα Κονναρή.

Να αναφέρουμε ότι το teaser του τραγουδιού το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στo instagram η αγαπημένη του Αντρέα Λέοντα, εκφράζοντας την ανυπομονησία της για το επαγγελματικό βήμα του τραγουδιστή. 

Εξυπακούεται ότι ο Λέοντας της το αφιερώνει...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE