Γιορτάζει ο Λέοντας; Δείτε το δώρο που έκανε στην αγαπημένη του!

Γιορτάζει ο Λέοντας; Δείτε το δώρο που έκανε στην αγαπημένη του!

Η make up artist ανυπομονούσε γι αυτήν την μέρα και δεν το έκρυψε...

Φυσικά και γιορτάζει ο Aντρέας Λέοντας, μιας και σήμερα, 14/2 κυκλοφόρησε το δεύτερο του τραγούδι και πάλιν σε μουσική του Κύπριου μουσικοσυνθέτη, Γιώργου Θεοφάνους, αφού μια ομάδα που «πετά» δεν αλλάζει. 

Το τραγούδι φέρει τον τίτλο «Εγώ θα σε προσέχω» και τους στίχους υπογράφει η Όλγα Βλαχοπούλου, για την κυκλοφορία του οποίου ανυπονούσε τόσο ο Κύπριος καλλιτέχνης, όσο και η αγαπημένη του Χριστίνα Κονναρή.

Να αναφέρουμε ότι το teaser του τραγουδιού το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στo instagram η αγαπημένη του Αντρέα Λέοντα, εκφράζοντας την ανυπομονησία της για το επαγγελματικό βήμα του τραγουδιστή. 

Εξυπακούεται ότι ο Λέοντας της το αφιερώνει...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.