LIFESTYLE

Στήλη άλατος η Τζώρτζια με την ερώτηση του Θέμου Αναστασιάδη για τα μάτια της! VIDEO

Στήλη άλατος η Τζώρτζια με την ερώτηση του Θέμου Αναστασιάδη για τα μάτια της! VIDEO

Ο δημοσιογράφος έχει αποδείξει ότι εκτιμά το γυναικείο φύλο και την ομορφιά. Το σχόλιό του όμως για την Κύπρια ήταν απρόσμενο.

Η Τζώρτζια Παναγή βρέθηκε καλεσμένη στο «Όλα Ξεκόλλα» και μίλησε για τους πέντε μήνες που βρέθηκε στην Ελλάδα για την εκπομπή «Ξαναδέστε τους», αλλά και την απομάκρυνση της από την εκπομπή.

Κάποια στιγμή καθώς η Τζώρτζια μιλούσε γύρισε και της είπε ο παρουσιαστής: «Κι αυτά τα μάτια που έχεις είναι κανονικά;» θέλοντας με αυτό τον τρόπο να της κάνει κομπλιμέντο.

Φυσικά ο Θέμος επανήλθε στην συζήτηση και θέλησε να μάθει αν προηγήθηκε κάποια ίντριγκα πριν την αποχώρησή της από το «Ξαναδέστε Τους» και η Τζώρτζια απάντησε με ειλικρίνεια. 

«Πιστεύω ότι δεν ευθύνεται ένα άτομο για τα χαμηλά νούμερα μιας εκπομπής. Είναι όλη η ομάδα που έχει ένα ποσοστό βάρους. Ο κόσμος επιλέγει το τι θα δει στην τηλεόραση. Μια εκπομπή που δεν πάει καλά πρέπει να περιορίσει και το μπάτζετ της. Γενικά μια εκπομπή που έχει χαμηλά νούμερα πρέπει να περιοριστεί όσο γίνεται περισσότερο» σχολίασε η Τζώρτζια Παναγή δίνοντας εμμέσως τη δική της απάντηση.

Η ίδια στεναχωριέται με τις «στραβές» που συμβαίνουν και είναι άνθρωπος που το εξωτερικεύει «Δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου, θα κλάψω πολύ» είπε η Τζώρτζια και ο Θέμος της επεσήμανε ότι αυτά τα μάτια δεν πρέπει να κλαίνε και αν έκλαιγε στην τηλεόραση θα γινόταν η ανατροπή...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top