LIFESTYLE

Voice: Τι ενώνει την Κοτσιάμπαση και τον Μάργαρη που θα κονταροχτυπηθούν στο 2ο live;

Voice: Τι ενώνει την Κοτσιάμπαση και τον Μάργαρη που θα κονταροχτυπηθούν στο 2ο live;

Τα κοινά τους είναι πολλά και δεν σταματούν στην αγάπη τους για το τραγούδι.

Η Κυριακή Κοτσιάμπαση και ο Γιάννης Μάργαρης είναι οι δύο Κύπριοι ταλαντούχοι που κατάφεραν να περάσουν στα live και θα τους δούμε την Πέμπτη, 16/2 να δίνουν την δική τους μάχη επί σκηνής.

Και οι δύο ταλαντούχοι νέοι κατάγονται από την επαρχία Αμμοχώστου, ο Γιάννης Μαργάρης από το Αυγόρου και η Κυριακή Κοτσιάμπαση από το Παραλίμνι.

Εκτός αυτούς έχουν και μια κοινή φίλη, η οποία δεν είναι άλλη από την Αίμιλη Χαραλάμπους, το κορίτσι από το Παραλίμνι της ομάδας της Μελίνας Ασλανίδου, που λατρέψαμε το 2014 στο VOICE.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and closeup

Στο δεύτερο live που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη, 16/2 διαγωνίζονται: Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια θα διαγωνιστούν οι: Νικολέτα Μηλιώνη, Άκης Κακαγής, Γιάννης Μάργαρης και Μάγδα Θεοσίδου.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη θα διαγωνιστούν οι:  Μυρτώ Ναούμ, Κωνσταντίνα Ζωμενή, Allan Paul και Πασχάλης Μπούσδρος.

Από την ομάδα της  Έλενας Παπαρίζου θα διαγωνιστούν οι: Κυριακή Κοτζιάμπαση, Ελπίδα Πράμας, Mike Αραϊτζόγλου και Πάρις Πλάνετς.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά θα διαγωνιστούν οι: Γιώργος Καρέλης, Δέσποινα Τάτα, Ανδρέας Στεργιόπουλος και Ξενοφών Δουλουμάκης.

Η Έλενα των Otherview από το Social Media Room υποδέχεται τους νικητές που μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους.

Τους νικητές των cross battles αποφασίζει μόνο το τηλεοπτικό κοινό.

Ποιες μοναδικές φωνές θα ξεχωρίσει το κοινό; Ποιος coach θα μείνει με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους;

Το δεύτερο live του “The Voice of Greece” την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ  στην τηλεόραση του Sigma

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top