ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ντρέπομαι που τόσα χρόνια ψήφιζα ΑΚΕΛ» - Ο Δαμιανού προκάλεσε διαδικτυακές αντιδράσεις ακόμη και μη ΑΠΟΕΛιστών

«Ντρέπομαι που τόσα χρόνια ψήφιζα ΑΚΕΛ» - Ο Δαμιανού προκάλεσε διαδικτυακές αντιδράσεις ακόμη και μη ΑΠΟΕΛιστών

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή του ΑΚΕΛ, Άριστου Δαμιανού, το πρωί της Πέμπτης 16/02) στο ΡΙΚ περί σβαστικών και φασιστικής νοοτροπίας οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

Του Φάνη Μακρίδη

Κι αυτές οι αντιδράσεις έγιναν ιδιαίτερα αισθητές σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης, με το twitter και το facebook να παίρνουν φωτιά.

Ασφαλώς, τα πυρά του άγγιξαν οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι ήταν αναμενόμενο να αντιδράσουν.

Ωστόσο, υπήρξαν και πολλοί άλλοι πολίτες που ενοχλήθηκαν και τα κίνητρά τους δεν ήταν οπαδικά. Θεωρούσαν απαράδεκτο, βάσει των λεγομένων τους, τη στιγμή που ο Ακιντζί σηκωνόταν και έφευγε επεισοδιακά από τις διαπραγματεύσεις, το ΑΚΕΛ να εκφράζει τέτοιες θέσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή Δαμιανού κατά «Πορτοκαλί» – «Δέρνουν Τουρκοκύπριους έξω από το ΑΠΟΕΛ – Γέμισαν τους δρόμους σβάστικες» - VIDEO

Η παραδοχή του Προέδρου για τον εκνευρισμό που του προκάλεσε ο Έιντε και ο τρόπος με τον οποίο απεχώρησε ο Ακιντζί από τις συνομιλίες – VIDEO

«Απαράδεκτη η στάση σας. Ακούω τον Δαμιανού στο ΡΙΚ και τρομάζω. Θα διχάσετε τον λαο. Ντρέπομαι που ψήφιζα ΑΚΕΛ τόσα χρόνια» γράφει χαρακτηριστικά γυναίκα χρήστης του facebook.

Οπαδικά κίνητρα δεν έχει ούτε η δημοσιογράφος Νάταλι Μιχαηλίδου, η οποία σχολίασε ως ακολούθως τη δήλωση του Δαμιανού: «Ο Μουσταφά τα βρόντηξε και έφυγε, ο Νορβηγός του κάνει πλάτες και ο Δαμιανού στο #cybc ωρύεται για σβάστικες έξω από το #apoel».

Εξάλλου, ο εκπαιδευτικός και ενεργός πολίτης Αλβίνος Βασιλειάδης, αν και ξεκαθαρίζει ότι ούτε υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ είναι αλλά ούτε και του ΕΛΑΜ, σημειώνει μεταξύ άλλων: «...σήμερα που παίζει το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη, αντί να φωνάζει για τον Ακκιντζή που έφυγε από τις συνομιλίες, μιλά για φασίστες, ακροδεξιούς, σβάστικες και ναζί στην εν λόγω ομάδα!!!».

Πιο κάτω παραθέτουμε σχετικές αναρτήσεις σε twitter και facebook:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top