ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι στην Αγλαντζιά για το καρναβάλι – Διαβάστε ποιοι για να μην ταλαιπωρηθείτε

Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι στην Αγλαντζιά για το καρναβάλι – Διαβάστε ποιοι για να μην ταλαιπωρηθείτε

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Καρναβαλίστικης Παρέλασης του Δήμου Αγλαντζιάς

Λόγω της Καρναβαλίστικης Παρέλασης του Δήμου Αγλαντζιάς που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 19/2/2017 και ώρα 11:30 το πρωί στη λεωφόρο Κυρηνείας στην Αγλαντζιά, θα γίνουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

Η λεωφόρος Κυρηνείας θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα από τις 9.00π.μ. μέχρι τις 3μ.μ., από το ύψος της λεωφόρου Λεμεσού μέχρι την οδό Ρηγαίνης στην Αγλαντζιά.

Κλειστή θα είναι επίσης η λεωφόρος Αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη (Αρχηγείο Αστυνομίας) από τις 9π.μ μέχρι τις 5.30μ.μ.

Το κοινό μπορεί να χρησιμοποιεί ως εναλλακτικά δρομολόγια για να μεταβεί προς τις περιοχές Γερίου ή Αγλαντζιάς, τη λεωφόρο Λεμεσού και την οδό Αθαλάσσης.

Καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top