Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το ThemaOnline, γύρω στις 9:30 το πρωί της Κυριακής 19/02 εντοπίστηκε και το δεύτερο ψαροντούφεκο του αγνοούμενου δύτη.
Όπως μας αναφέρθηκε το δεύτερο ψαροντούφεκο εντοπίστηκε 500 μετρά πριν από την ακτή του Πώμου.
Οι δύτες ανέσυραν γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής 19/02 το δεύτερο ψαροντούφεκο του Γιάγκου στην στεριά, όπως μας αναφέρθηκε επάνω στην τρίαινα του υπήρχε μεγάλο ψάρι.
Να σημειώσουμε πως με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισαν με υποθαλάσσιες έρευνες από ομάδες δυτών της Αστυνομίας και της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών της Εθνικής Φρουράς.
Σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει πως οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι την ανεύρεση του δύτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου δύτη – Άφαντος πέραν των 24 ωρών
ΠΩΜΟΣ: Νέα εξέλιξη για τον 31χρονο δύτη Ανδρέα Γιάγκου – Εντοπίστηκε και το δεύτερο ψαροντούφεκο
Ώρες αγωνίας: Επιχείρηση για εντοπισμού του 31χρονου Λεμεσιανού δύτη – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής
ΠΑΦΟΣ: Στο «κόκκινο» η αγωνία – Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του 31χρονου ψαρά από τη Λεμεσό
ΕΚΤΑΚΤΟ-ΠΑΦΟΣ: Αγνοείται 30χρονος ψαροντουφεκάς
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




