Κράτηση για δύο ημέρες για την διάρρηξη κατοικίας στην Κάτω Πάφο - 21χρονη η δεύτερη εμπλεκόμενη

Κράτηση για δύο ημέρες για την διάρρηξη κατοικίας στην Κάτω Πάφο - 21χρονη η δεύτερη εμπλεκόμενη

Συνέλλαβαν και διέταξαν κράτηση για δύο ημέρες για την 44χρονη και 21χρονη από Ρουμανία.

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο γυναικών ηλικίας 44 και 21 ετών  προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη κατοικίας, κλοπής και κλεπταποδοχής στην Κάτω Πάφο ιδιοκτησίας Κινέζας, το βράδυ του Σαββάτου.

Αρχικά η Αστυνομία μετά από μαρτυρία που προέκυψε προχώρησε στην σύλληψη 44χρονης από την Ρουμανία ενώ λίγες ώρες αργότερα προχώρησε και στην σύλληψη δεύτερου προσώπου. Πρόκειται για 21χρονη επίσης από την Ρουμανία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  οι δύο γυναίκες  φέρεται να εμπλέκονται  στη  διάρρηξη  της συγκεκριμένης κατοικίας και να απέσπασαν  απ’ αυτήν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.