ΧΛΩΡΑΚΑ: Σπίτι «άρπαξε» φωτιά μετά από πρόβλημα στο τζάκι

ΧΛΩΡΑΚΑ: Σπίτι «άρπαξε» φωτιά μετά από πρόβλημα στο τζάκι

Ελαττωματική κατασκευή στην καπνοδόχο τζακιού προκάλεσε φωτιά σε οικία στη Χλώρακα.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι στις 19.35 την Τρίτη 21/2 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καπνοδόχο τζακιού ισόγειου οικίας. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20.04.

Η πυρκαγιά ήταν στην ξύλινη επένδυση του τζακιού. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς αποδομήθηκε μέρος της ξύλινης κατασκευής της στέγης  και έγινε χρήση τυλικτήρων νερού. Κανένας ένοικος δεν κινδύνεψε. Η πυρκαγιά οφειλόταν σε ελαττωματική κατασκευή στην καπνοδόχο τζακιού.  

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 21ης Φεβρουαρίου μέχρι και τις 06.00 σήμερα το πρωί ανταποκρίθηκε  σε 30 κλήσεις για βοήθεια ,17 πυρκαγιές, 11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Από ΚΥΠΕ

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE