«Κόβουν» την Αιμιλία Κενεβέζου στο MegaOne; Ποιος θα την αντικαταστήσει!

«Κόβουν» την Αιμιλία Κενεβέζου στο MegaOne; Ποιος θα την αντικαταστήσει!

Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον της εκπομπής «Βέτο» με την Αιμιλία Κενεβέζου.

Σύμφωνα με το περιοδικού «Cappuccino», το MegaOne, μετά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος σε όλες τις ζώνες, το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι η ενημερωτικές εκπομπές στο prime time.

Έτσι και με την εκπομπή της Αιμιλίας, το μέλλον τις οποίας θεωρείται αβέβαιο, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής είχε μια καλή πορεία στην Nilsen.
Όμως, λόγω και του «Star Academy» στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και δη των Lives Shows που θα παίζουν την μέρα που θα μεταδίδεται το «Βέτο», βάζει σε σκέψεις τον σταθμό κατά πόσο θα πρέπει να συνεχιστεί ή όχι η ενημερωτική εκπομπή. 
                                                                                                                                                                                                   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE