«Κόβουν» την Αιμιλία Κενεβέζου στο MegaOne; Ποιος θα την αντικαταστήσει!

«Κόβουν» την Αιμιλία Κενεβέζου στο MegaOne; Ποιος θα την αντικαταστήσει!

Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον της εκπομπής «Βέτο» με την Αιμιλία Κενεβέζου.

Σύμφωνα με το περιοδικού «Cappuccino», το MegaOne, μετά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος σε όλες τις ζώνες, το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι η ενημερωτικές εκπομπές στο prime time.

Έτσι και με την εκπομπή της Αιμιλίας, το μέλλον τις οποίας θεωρείται αβέβαιο, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής είχε μια καλή πορεία στην Nilsen.
Όμως, λόγω και του «Star Academy» στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και δη των Lives Shows που θα παίζουν την μέρα που θα μεταδίδεται το «Βέτο», βάζει σε σκέψεις τον σταθμό κατά πόσο θα πρέπει να συνεχιστεί ή όχι η ενημερωτική εκπομπή. 
                                                                                                                                                                                                   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE