Η Συμμαχία Πολιτών δεν δίνει λίστες με ονόματα για διορισμό κοινοταρχών

Η Συμμαχία Πολιτών δεν δίνει λίστες με ονόματα για διορισμό κοινοταρχών

Ανακοίνωση εξέδωσε η Συμμαχία Πολιτών με την οποία γνωστοποιεί ότι Πολιτών δεν πρόκειται να δώσει λίστες με ονόματα για διορισμό κοινοταρχών

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Συμμαχία Η Συμμαχία Πολιτών απέστειλε σήμερα επιστολή στον έφορο εκλογών με την οποία του κοινοποιεί ότι  η Συμμαχία Πολιτών δεν προτίθεται να δώσει λίστες με ονόματα για διορισμό κοινοταρχών. Πρόκειται για  θέση αρχής του Κινήματος μας, το οποίο είναι αντίθετο σε κομματικούς διορισμούς, σε βολέματα και σε ρουσφέτια. Είναι αυτή η  νοοτροπία του Κομματικού κατεστημένου να ελέγχει τα πάντα που οδήγησε  τους θεσμούς στη διαπλοκή και στη διαφθορά αλλά και τους  Ημικρατικούς Οργανισμούς στο μαρασμό.

Υπενθυμίζουμε ότι η  Συμμαχία Πολιτών είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αρνήθηκε να συμπληρώσει τη λίστα του Προέδρου Αναστασιάδη για διορισμούς στα Διοικητικά Συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών. Ταυτόχρονα  κατέθεσε ολοκληρωμένη Πρόταση που περιλαμβάνει πρόνοιες ώστε τα Κόμματα να εξέλθουν από τους Ημικρατικούς Οργανισμούς τους οποίους τόσα χρόνια εκμεταλλεύονταν για το ρουσφέτι και τις μίζες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.