ΠΑΦΟΣ: Αναβλήθηκε η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης για τις 5/4 - Ο 26χρονος αφέθηκε ελέυθερος

ΠΑΦΟΣ: Αναβλήθηκε η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης για τις 5/4 - Ο 26χρονος αφέθηκε ελέυθερος

Eνώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου προσήχθη την Πέμπτη 26χρονος για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών.

Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση και την επαναπρογραμμάτισε για έναρξη της διαδικασίας στις 5 Απριλίου του 2017.

Το δικαστήριο διέταξε όπως ο 26χρονος αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου, με περιοριστικούς όρους. 

Τα αδικήματα φέρονται να διαπράχθηκαν στην Πάφο κατά τον Απρίλιο του 2015 και κατά το Μάιο μέχρι Δεκέμβριο του 2016 και αφορούσαν δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE