Νέα έκκληση της Αστυνομίας: Μην ανεβάζετε φωτογραφίες των παιδιών σας στο διαδίκτυο – Καραδοκούν παιδόφιλοι

Νέα έκκληση της Αστυνομίας: Μην ανεβάζετε φωτογραφίες των παιδιών σας στο διαδίκτυο – Καραδοκούν παιδόφιλοι

Η Αστυνομία υπενθυμίζει εκ νέου, με ανακοίνωση, τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες των παιδιών μας με ελαφρά ενδυμασία στο διαδίκτυο (πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης), για να τις δουν οι φίλοι και οι συγγενείς μας.

Η Αστυνομία τονίζει ότι «καραδοκούν διαδικτυακοί διαφθορείς (παιδόφιλοι), οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τις αντιγράψουν και να τις φυλάξουν στα αρχεία τους ή να τις αλλοιώσουν!»

Ως εκ τούτου, απευθύνει έκκληση σε όλους να είναι προσεκτικοί με την ανάρτηση φωτογραφιών των παιδιών στο διαδίκτυο.

«Ως Αστυνομία προτρέπουμε ξανά το κοινό προτού κοινοποιήσει οτιδήποτε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να το σκεφτεί διπλά! Η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος για να αποφύγουμε επικίνδυνες καταστάσεις!!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE